Volledig scherm
PREMIUM
Marcel Wesselink en zijn vrouw Yvonne van de gelijknamige kadoshop. De winkel is meer dan jaar slecht bereikbaar geweest door werkzaamheden aan plein, in oktober gaat de weg weer dicht. © Annina Romita

Weerselose ondernemer Wesselink opnieuw slecht bereikbaar door werk aan de weg

WEERSELO - Ze hebben het slechtste jaar ooit achter de rug doordat hun winkel door de werkzaamheden aan het Burgemeester Scholtenplein bijna en jaar lang slecht bereikbaar was. En dan gaat vanaf komende september de weg aan de voorkant van hun winkel weer minstens zeven weken dicht. Marcel en Yvonne Wesselink uit Weerselo zien de bui alweer hangen.

Het is deze middag druk in de winkel. Veel mensen halen of brengen poststukken naar de speelgoed- en kadoshop en PostNL-servicepunt op de hoek van de Remigiusstraat en Bisschopstraat in Weerselo. Marcel en Yvonne Wesselink handelen de poststukken geroutineerd af om tussendoor hun verhaal te doen over de frustratie door nieuwe werkzaamheden in het dorp, dit keer aan de voorkant van de winkel.

  1. Niets drijft Twentse zakenbroers uiteen: ‘We zijn elkaars dagboek’
    PREMIUM
    Reportage

    Niets drijft Twentse zaken­broers uiteen: ‘We zijn elkaars dagboek’

    ENSCHEDE/ALMELO - De broers Wim (58) en Pedro (53) Swier zijn bekende gezichten in het Twentse zakenleven. Wim is algemeen directeur van maaltijdleverancier Food Connect. Pedro is algemeen directeur van Vredehof Uitvaartverzorging. Maar bovenal zijn beiden broers die elkaar door dik en dun steunen. Bijvoorbeeld als Pedro moet helpen bij het identificeren van slachtoffers van rampen zoals die met de MH17.

Oldenzaal e.o.