Volledig scherm
PREMIUM
Eigenaar Laurens Heerdink met zijn vrouw Elles bij het nieuw aangelegde zwembad (peuterbad en groot bad) waarvan het dak open en dicht kan. © VINCENT JANNINK

Witte Berg Ootmarsum investeert in toekomst en ‘glamping’

OOTMARSUM - Campings en vakantieparken in de regio bereiden zich voor op de komst van de eerste zomergasten. Met glampings, zonnepanelen en restaurants investeren ze in hun toekomst. Vakantiepark De Witte Berg in Ootmarsum heeft net het nieuwe binnen-/buitenbad klaar en begint binnenkort met de aanleg van een terrassencamping en zonneveldje. 

De overkapping van het nieuwe zwembad liep wat vertraging op, maar kon uiteindelijk gisteren worden voltooid. Met schuifwanden en een verstelbaar dak heeft de camping in een klap een buiten- en binnenbad. „Precies op tijd voor de vakantieperiode”, stelt Laurens Heerdink (37), samen met zijn vrouw Elles (36), vader Henk (73) en moeder Mariëtte (69) eigenaar van het recreatiecentrum aan de Wittebergweg.

  1. Niets drijft Twentse zakenbroers uiteen: ‘We zijn elkaars dagboek’
    PREMIUM
    Reportage

    Niets drijft Twentse zaken­broers uiteen: ‘We zijn elkaars dagboek’

    ENSCHEDE/ALMELO - De broers Wim (58) en Pedro (53) Swier zijn bekende gezichten in het Twentse zakenleven. Wim is algemeen directeur van maaltijdleverancier Food Connect. Pedro is algemeen directeur van Vredehof Uitvaartverzorging. Maar bovenal zijn beiden broers die elkaar door dik en dun steunen. Bijvoorbeeld als Pedro moet helpen bij het identificeren van slachtoffers van rampen zoals die met de MH17.

Oldenzaal e.o.