Volledig scherm
Lois Senger uit Weerselo © Ben Senger

Zangtalent Lois (15) uit Weerselo: 'Heel raar om mezelf op televisie te zien'

WEERSELO - Van de een op de andere dag is ze bekend. Lois Senger (15) had in het tv-programma The Voice Kids nauwelijks één zin gezongen of alle drie juryleden draaiden hun stoel om. "Het was heel raar om mezelf op televisie te zien", vertelt Lois, die geldt als een groot zangtalent.

Senger maakt deel uit van de talentenklas van topcoach Babette Labeij in Amsterdam. Ook heeft ze ervaring opgedaan in enkele musicals. "Zangeres worden is een droom van mij, dat kun je wel zeggen", aldus Lois, die voor Ilse deLange koos als haar coach. "Dat had ik me vooraf voorgenomen, maar toen Marco en Ali zulke aardige dingen over mij zeiden, ging ik toch wel weer een beetje twijfelen. Maar ik hield het toch maar bij Ilse."

Zomer

Het was dus Lois Senger, uit Weerselo, 15 jaar jong en vwo-scholier op het Twents Carmel College locatie De Thij. "De opnames waren al in de zomer, dus ik moest het heel lang geheim houden, maar dat kostte me geen moeite", vertelt Lois. Dat gold ook voor haar apetrotse ouders Eric en Brigitte. "We hadden ook een contract ondertekend, waar duidelijk in staat dat het geheim moet blijven." Op straffe van een flinke boete.

Volledig scherm
Lois Senger wist al in de zomer dat ze door was naar de volgende ronde van The Voice Kids. © Ben Senger

Oldenzaal e.o.

poll

Fons Maathuis begint met een nieuwe partij

  • Begrijpelijk, D66 paste ook niet bij hem (10%)
  • Belachelijk, dit is zetelroof ten koste van D66 (11%)
  • Hij is niet meer geloofwaardig met z'n vierde partij (79%)
1238 stemmen