Volledig scherm
© Reinier van Willigen

Zatlappenfestival Weerselo aast op Imca Marina

WEERSELO - De kans is groot dat Imca Marina de grote publiekstrekker wordt van het Zatlappenfestival van Les Miezerables. De organisatie heeft namelijk haar oog laten vallen op deze markante artieste die vele Nederlandstalige hits op haar naam heeft staan zoals Viva España en Bella Italia. Z

Zij past volgens Paul Wolbers van het Weerselose dweilorkest precies in het rijtje van artiesten die eerder op het Zatlappenfestival optraden zoals Bonnie St. Claire, Koos Alberts en Dries Roelvink. „Wij zoeken altijd iemand met een verhaal”, aldus Wolbers, „en dat heeft zij.” De eerste contacten met haar zijn gelegd. Wolbers: „Het is een leuk mens, ze wil graag, maar we moeten het nog wel financieel eens worden.”
Jan Gat-trofee
Het zatlappenfestival is op zondag 19 februari in café De Troll in Weerselo. Dan wordt ook de zogeheten Jan Gat-trofee uitgereikt aan iemand met veel verdiensten voor het dorp. Oud-burgemeester Roel Cazemier van Dinkelland is daarvoor als eerste genomineerd. Hij verrichtte altijd de uitreiking van deze trofee. Dat kan niet meer nu hij niet meer in functie is.

Oldenzaal e.o.