De Koapmanboys bij Café Haamberg in Tilligte. Met op de achtergrond Hans Haamberg, cafébaas en voorzitter van TTV Koapman. De touwtrekkers zijn de afgelopen maanden druk aan het werk geweest om zich klaar te stomen voor het NK van aankomend weekend.
Volledig scherm
PREMIUM
De Koapmanboys bij Café Haamberg in Tilligte. Met op de achtergrond Hans Haamberg, cafébaas en voorzitter van TTV Koapman. De touwtrekkers zijn de afgelopen maanden druk aan het werk geweest om zich klaar te stomen voor het NK van aankomend weekend. © Cees Elzenga

‘Zware jongens’ van TTV Koapman fit naar NK: ‘Hoe meer kilo’s we kwijtraken als team, hoe beter’

TILLIGTE/EIBERGEN - De touwtrekkers van TTV Koapman uit Tilligte zijn klaar voor het Nederlands kampioenschap touwtrekken, aankomend weekend in Eibergen. In de voorbereiding op het toernooi moest er nog wel het een en ander gebeuren voor de mannen uit het dorp. „Hier en daar mochten er wel wat kilo’s af.”

  1. Verdeeldheid over woonzorgcentrum in Deurningen; monumentaal erfgoed behouden of investeren in ‘te groot vastgoed’?
    PREMIUM

    Verdeeld­heid over woonzorg­cen­trum in Deurningen; monumen­taal erfgoed behouden of investeren in ‘te groot vastgoed’?

    DEURNINGEN - Je moet het maar durven! Zijn er plannen in je dorp voor een woonzorgcentrum, met daaraan gekoppeld een ontmoetingscentrum voor senioren, wordt dat ambitieuze initiatief onder vuur genomen door een groep dorpsgenoten. Hun kritiek in een notendop: te massaal, geen draagvlak en financieel niet haalbaar. Is die kritiek terecht, wordt het eigen belang boven het algemeen belang gesteld, wat zijn de gevolgen voor de voortgang van dit project en bovenal: wat willen de Deurningers?

Oldenzaal e.o.