Nathalie Heikamp gaat wekelijks zwemmen bij de Dorper Esch met haar vrouw Sigrid die in een rolstoel zit en weinig zelf kan. Ze beleeft de gang naar het warme water als een ware overlevingstocht. Het zwembad belooft beterschap.
Volledig scherm
PREMIUM
Nathalie Heikamp gaat wekelijks zwemmen bij de Dorper Esch met haar vrouw Sigrid die in een rolstoel zit en weinig zelf kan. Ze beleeft de gang naar het warme water als een ware overlevingstocht. Het zwembad belooft beterschap. © Robin Hilberink

Zwembad Denekamp belooft beterschap na klachten over gebrek rolstoelvriendelijkheid

DENEKAMP - Het net heropende sportcomplex Dorper Esch in Denekamp gaat een aantal verbeteringen doorvoeren om het zwembad rolstoelvriendelijker te maken. Dat gebeurt na klachten van mantelzorger Nathalie Heikamp.

Het Denekamper zwembad, dat de deuren in januari weer opende na een grondige verbouwing en vernieuwing, maakt op zijn website graag reclame met z’n warmwaterbad. Het water met een temperatuur van 33 graden wordt ‘ideaal’ genoemd voor mensen met een beperking. Zeker in combinatie met voorzieningen als een beweegbare aankleedtafel en een rolstoellift in het bad.

Oldenzaal e.o.