Volledig scherm
© YouTube

Actie | Raad hoeveel pieten er dansen in Hengelo en win de nieuwste cd van Party Piet Pablo

ENSCHEDE - Veertien miljoen keer werd de videoclip met de ‘Piet en Sinterklaas Move’ bekeken. Kinderen dansen massaal op de trendy deuntjes van Party Piet Pablo.

„Het begon als grapje, maar pakt nu uit als een grote surprise”, omschrijft Alex Mensen uit Enschede het succes van de clips en liedjes waarmee zijn pietenbrigade kan pronken. De geestelijk vader van Party Piet Pablo, die vanuit Twente het mediabedrijf Onder Andere Producties leidt, introduceerde in 2012 een muzikale Zwarte Piet. Toen de eerste videoclip een miljoen keer was aangeklikt op internet, rook de creatieve ondernemer zijn kansen.

Mega Sint Show
Party Piet Pablo presenteerde dinsdag in het pretpark Julianatoren (Apeldoorn) de Mega Sint Show, die op 19, 20 en 26 november in het familiepark te zien is. De eerste Nederlandse theatertour brengt het gezelschap in Mill (Myllesweerd), Hilversum (Gooiland), Rotterdam (Zuidplein), Eindhoven (De Effenaar) en Apeldoorn (Julianatoren).

Nieuwe video
Dinsdag werd ook de nieuwe video De Sinterklaas en Pieten Jump voor het eerst vertoond. De clip is afgelopen zomer opgenomen in de Creatieve Fabriek Hengelo. Party Piet Pablo jumpt met een groot aantal collega’s. Mensen verwacht dat kinderen de danspasjes binnen de kortste keren onder de knie hebben.

Tubantia verloot vijf exemplaren van de nieuwe cd Party Piet Pablo Mega Sint Hits. Bekijk de videoclip en geef aan hoeveel Pieten er meedansen met Pablo.

Je kunt tot 1 november reageren.