Pien Nijhuis begon weer eens in de basis bij Jolly Jumpers, maar was met één raak schot uit negen pogingen weinig gelukkig.
Volledig scherm
PREMIUM
Pien Nijhuis begon weer eens in de basis bij Jolly Jumpers, maar was met één raak schot uit negen pogingen weinig gelukkig. © Robin Hilberink

Uitslagen en verslagen basketbal: Jolly Jumpers afgeschoten, zeldzaam verlies Tonego’65

Jolly Jumpers heeft niet kunnen stunten tegen Grasshoppers, koploper in de vrouwen eredivisie. De gasten uit Katwijk hadden het vizier bijzonder scherp afgericht en gaven Jolly Jumpers geen enkele kans. In de eerste klasse was er een zeldzaam verlies voor Tonego’65. Het tweede team van Jolly Jumpers, eveneens nog ongeslagen, won de topper in Haaksbergen.

  1. Uitslagen en verslagen volleybal: Apollo 8 snel klaar met ‘tussendoortje’, derbyzeges voor Krekkers en Harambee
    PREMIUM
    update

    Uitslagen en verslagen volleybal: Apollo 8 snel klaar met ‘tussen­door­tje’, derbyzeges voor Krekkers en Harambee

    Ook in het volleybal gingen dit weekend meerdere wedstrijden niet door vanwege coronaperikelen. De Ootmarsumse eredivisionist Lammerink Installatiegroep Set-Up’65 kwam wel in actie, maar ging kansloos onderuit op bezoek bij regerend landskampioen Sliedrecht Sport. Het Bornse Apollo 8 won wel, in eigen huis was het met 3-0 te sterk voor VCN. Daarnaast waren er derbyzeges voor de vrouwen van Krekkers en de mannen van Harambee.