Birte Steggink (nummer 11, hier op archiefbeeld) maakte na een blessure haar rentree bij Jolly Jumpers, maar kon niet echt een stempel op de wedstrijd drukken.
Volledig scherm
PREMIUM
Birte Steggink (nummer 11, hier op archiefbeeld) maakte na een blessure haar rentree bij Jolly Jumpers, maar kon niet echt een stempel op de wedstrijd drukken. © Frans Nikkels

Uitslagen en verslagen basketbal: Jolly Jumpers verliest ook ruim bij Binnenland

BASKETBAL - Jolly Jumpers was een helft gelijkwaardig aan Binnenland, de verliezend finalist van vorig seizoen. Na rust was het krachtsverschil duidelijk en ging de Tubbergse ploeg, evenals een week eerder bij Grasshoppers, fors onderuit. De teams van Uitsmijters zijn nog ongeslagen. De mannen wonnen hun tweede duel in de promotiedivisie, de vrouwen al hun derde wedstrijd in de eerste divisie.

  1. Deze Twentenaren schaatsten de Elfstedentocht in 1997: ‘Zo gauw je tien seconden stil stond begon je te trillen’
    PREMIUM
    25 jaar na de tocht van '97

    Deze Twentena­ren schaatsten de Elfsteden­tocht in 1997: ‘Zo gauw je tien seconden stil stond begon je te trillen’

    Op 4 januari 2022 is het precies 25 jaar geleden dat de laatste Elfstedentocht werd verreden. ‘It giet oan!’, klonken destijds de verlossende woorden. De historische tocht werd gewonnen door Henk Angenent (net voor Erik Hulzebosch) en Klasina Seinstra. Een oproep aan Twentenaren die de tocht zelf hebben geschaatst werd massaal beantwoord door tientallen schaatsers uit deze regio. Dit zijn hun verhalen.