Volledig scherm
© Lars Smook

Deze clubhelden zijn geëindigd in de Top 10

ENSCHEDE/NEEDE – Adrianne Brouwer (53) van gymvereniging NGV uit Neede heeft de regionale clubheldverkiezing gewonnen. Ze kreeg veruit de meeste stemmen (460) en doet op 21 november mee aan de landelijke finale in Zeist.

Adrianne Brouwer zet zich op tal van fronten in voor haar club, waar ze vele groepen in alle leeftijdscategorieen onder haar hoede heeft. Van het trampolinespringen voor de 8-jarigen tot de bodyfit voor 65-plussers. Ze organiseert van alles voor de vereniging en zorgt er als voorzitter van de technische commissie voor dat alle groepen begeleiding hebben.

De waardering voor haar inzet bij de gymvereniging is dusdanig groot dat er de afgelopen weken een campagne op gang kwam om haar veel mogelijk stemmen te bezorgen.

Clubheld van het jaar wordt georganiseerd door alle aangesloten regionale dagbladen van De Persgroep, waartoe ook deze krant behoort. Alle 15 regionale winnaars strijden op 21 november om de landelijke uitverkiezing.

Volledig scherm
  1. In beeld: lopen, fietsen en schaatsen bij Winter Triatlon Twente

    In beeld: lopen, fietsen en schaatsen bij Winter Triatlon Twente

    ENSCHEDE/HENGELO - Eerst de longen uit je lijf lopen, daarna flink trappen op de fietspedalen en als afsluiter schaatsen. Dit deden honderden deelnemers zaterdag in en rondom IJsbaan Twente in Enschede, tijdens de tiende editie van Winter Triatlon Twente. Het Nederlands Kampioenschap was voor individuele deelnemers die meededen aan de kwart triatlon, geen dertig maar twintig kilometer schaatsen. Geniet hieronder na aan de hand van prachtige foto's van onze fotograaf Lars Smook.