Het coronavirus raakt ons allemaal. Maar op welke manier heeft het consequenties voor u? Mail het naar corona@tubantia.nl
Volledig scherm
Het coronavirus raakt ons allemaal. Maar op welke manier heeft het consequenties voor u? Mail het naar corona@tubantia.nl © Getty Images

Hoe gaat het met u? Laat het ons weten

OproepENSCHEDE - Het coronavirus heeft een enorme impact op onze levens, en werkt voor elk van ons weer anders uit. We maken tijden door waarover we later onze kinderen en kleinkinderen zullen vertellen. Maar laten we er elkaar ook nú over vertellen. Daarom zijn we zo benieuwd naar uw ervaringen.

Juist de persoonlijke verhalen maken deze situatie zo bijzonder. Hoe help je een kind dat strest over zijn eindexamen? Bent u een muzikant die ineens geen optredens meer heeft, of kunstenaar wiens expositie in het water valt? Ging u elke dag naar een stamkroeg en mist u dat zo? 

Heeft u juist hulp gekregen uit onverwachte hoek? Een ander uw hulp geboden? De perfecte manier gevonden om thuis te kunnen werken? En misschien heeft u door de coronacrisis wel nieuwe vrienden gemaakt?

Deel uw ervaringen

Uw ervaringen kunnen anderen, die in een vergelijkbare situatie zitten, misschien wel helpen. Deel ze daarom met ons, en met elkaar: we plaatsen een grote selectie op de website en zaterdag in de krant.

Mail uw ervaringen naar: corona@tubantia.nl
Vergeet niet uw woonplaats te vermelden, en een fotootje meesturen mag!

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.