Volledig scherm
De Grolsch Veste in Enschede © Twitter

Deze grappen over de politie-inval bij FC Twente gaan rond op social media

ENSCHEDE - Slechts één dag na de politie-inval bij FC Twente staat social media vol met grappen over de aangetroffen drugs. Van Jeroen van der Lely tot de hoofdsponsor van Twente, we hebben de meest humoristische grappen op rij gezet. 

Volgens een supporter van NAC Breda zouden de aanwijzingen van de drugshandel een misverstand zijn. Op de parkeersplaats van de Grolsch Veste zou namelijk geen drugs zijn gevonden maar Coke..

Van der Lely is inkomen kwijt

Veel spelers kregen donderdagavond niets mee van de politieactie. Ook Jeroen van der Lely had geen idee wat er gebeurde. In een  interview met Voetbalzone grapt de verslaggever dat de drugshandel die door Van der Lely is opgezet, is opgerold. Van der Lely reageert hier lachend op: "Ja? Verdomme, daar gaat mijn inkomen."

Bittere pil

Niet alleen de Tukkers, maar ook de spelers uit Eindhoven zouden niet vies zijn van een paar pillen. In de kleedkamer van de Eindhovenaren werd namelijk drugs aangetroffen. 

Pure Energie

Ook de hoofdsponsor van FC Twente moest het ontgelden. Onder het logo van Pure Energie op het shirt van de voetbalclub is namelijk een wiet symbool gezet.

Volledig scherm

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.