PREMIUM
Verliefd op vis: student Roy maakt tas van zalmhuid
Student Roy Schepers (25) uit Zwolle staat deze week met zijn zelfontworpen rugtas van zalmhuiden op de Dutch Design Week in Eindhoven.
Delen per e-mail
Roy Schepers is vierdejaars student aan de opleiding Fabrics & Design aan het Cibap in Zwolle. Satijn, zijde, corduroy en fluweel zijn aan hem niet besteed. Hij viel voor vis! Hoe kom je op het idee om van de moot zalm op je bord een hippe designerbag te maken? We bellen hem op....
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Koken & eten De beste airfryers op de markt: dit zijn de toppers
Hoewel nog veel mensen zweren bij een klassieke friteuse, neemt de populariteit van airfryers of heteluchtfriteuses jaar op jaar toe. De reden is simpel: het is iets gezonder en je huis ruikt beter achteraf. Dit zijn de vier beste van het moment. -
Taartenbakster in Egypte opgepakt om cakejes in vorm van penissen: 'Het werd mij gevraagd’
Een banketbakster uit Egypte riskeert een gevangenisstraf van een jaar omdat ze cakejes heeft gebakken met penisvormige versieringen. Haar erotisch getinte lekkernijen druisen volgens de autoriteiten in tegen de Egyptische waarden. De vrouw werd in haar woning gearresteerd, maar is inmiddels op borgtocht vrijgelaten. -
PREMIUM
FIT Challenge: dag 9
De challenge met Pascale Naessens is afgelopen. Haar recepten en inspiratie vindt u hier. -
PREMIUM
Last van Blue Monday? Emilie en Suzan beloven je lekkere gerechten die je kunnen oppeppen
Met hun eenvoudige recepten en activiteiten vliegen de tien dagen quarantaine om, verzekeren de Haagse Emilie Verhaar (23) en voormalig studiemaatje Suzan van Leeuwen (22). Net als die druilerige wintermaanden. Want een beetje optimisme kunnen we deze Blue Monday wel gebruiken. -
Miljuschka deelt taartrecepten na ‘ontplofte’ mailbox
De brownie-frambozen-cheesecake en de appeltaart van Miljuschka Witzenhausen spreken haar fans aan. Ze kreeg zoveel vragen over haar taarten, dat ze de recepten deelt met haar volgers.
-
Wat Eten We Vandaag: Couscous met gerookte kip en avocadosaus
Wij zijn dol op couscous, omdat je er eindeloos mee kan variëren. Bovendien zet je het binnen een handomdraai op tafel. Deze keer met gerookte kip en een romige avocadosaus. -
PREMIUM
Aantal horecazaken stijgt: 2670 nieuwe ondernemingen sinds eerste lockdown
Ondanks de coronacrisis stijgt het aantal horecaondernemingen. Sinds de eerste lockdown in maart zijn er 2670 horecazaken bij gekomen. ,,Slechter dan nu kan het niet, dus dan kan het alleen maar beter gaan.” -
Wat Eten We Vandaag: Farfalle met kerriesaus en witvis
Farfalle; een lekkere pasta variant in de vorm van een leuk strikje. Deze pasta wordt gecombineerd met een zelfgemaakte kerriesaus en witvis. Een heerlijke maaltijd die je binnen een half uur op tafel hebt staan.