Bakker in Enschede druk met taarten voor geslaagden

VIDEOENSCHEDE - Een spannende dag woensdag voor de eindexamenleerlingen. Ze krijgen te horen of ze geslaagd zijn, of niet. En als ze geslaagd zijn, moet dat natuurlijk gevierd worden. Daarom zijn de bakkers druk bezig met het maken van taarten voor de geslaagden. 

"Geslaagd-taarten zijn meer iets van de laatste tijd", zegt bakker Robert Kleis van Specialist Jagers. "Het maken van taarten voor de geslaagden gebeurde vroeger niet." De Enschedese bakker had woensdag al twaalf taarten in bestelling voor gelukkige geslaagden.

Volledig scherm
© Still

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede

  1. Vragen Burgerbelangen over werkwijze meldkamer Twente

    Vragen Burgerbe­lan­gen over werkwijze meldkamer Twente

    ENSCHEDE - De politieke partij Burgerbelangen Enschede vraagt zich af waarom de Veiligheidsregio Twente burgers niet nadrukkelijker heeft geïnformeerd over de brand in de kerncentrale bij Lingen. De lokale partij heeft twijfels over de handelwijze van de meldkamer die namens de Veiligheidsregio informatie verstrekt. Raadslid Ben Sanders wil van het college van Burgemeester en Wethouders van Enschede weten of de werkwijze van de meldkamer rond dit incident wordt geëvalueerd.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.