Volledig scherm
© ANP

Geslaagd! Stuur jouw felicitatie, video of foto in

OproepTienduizenden scholieren van de middelbare school krijgen 13 juni te horen dat ze geslaagd zijn. Als (groot)ouder ben je natuurlijk supertrots en als geslaagde gaat het dak eraf!  Wij zetten de zwoegers in het zonnetje met onze 'wall of fame'.  Film jezelf tijdens het verlossende moment of feliciteer je neefje, zusje, buurjongen of kleinzoon met een lief berichtje. 

Belt jouw mentor op met goed nieuws? Hang jij de vlag uit, doe je een dansje met vrienden of kun je niet stoppen met lachen? Stuur hieronder je zelfgemaakte video in. (Filmtip: houd je telefoon horizontaal vast). De leukste filmpjes gebruiken we voor een compilatie op deze website*.  

Wil jij liever een felicitatie uitbrengen of een foto insturen om een geslaagde in de schijnwerpers te zetten? Dat kan ook! De foto's en felicitaties gebruiken we voor  publicatie op de website en/of in de krant*. 

* Algemeen Dagblad, Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad, BNdeStem, PZC, De Stentor, De Gelderlander en Tubantia vormen samen ADR Nieuwsmedia. Het is dus mogelijk dat uw inzending gepubliceerd wordt in één of meerdere titels.