Volledig scherm
PREMIUM
© Frans Nikkels

Column Michel Hasselerharm in Hengeloos Peil 14 mei: Bewegen

Ik hoor hier eigenlijk niet te staan. Met ingang van vandaag ben ik van Enschede. Dat noemen wij in Hengelo niet minder, dat noemen wij anders. Nou ja, niet echt van Enschede natuurlijk. Ze kunnen me daar niet veroorloven. De tekorten zijn er nu al zorgwekkend groot. Maar van de  centrale redactie van onze krant. Dat heet dan bij de buitenredacties  van Tubantia Enschede. Zo van wij, Hengelo of wij, Almelo en zij, Enschede.

De overgang is redelijk geruisloos verlopen. Voor zover mij bekend zijn er geen vragen gesteld in de gemeenteraad.  Nog een motie aangekondigd. Valt toch een beetje tegen. Aan de andere kant: er zijn ook geen slingers opgehangen. Dat valt dan weer mee. Het kan natuurlijk nog. Maar ik denk het niet.

  1. Debby moet 455 euro betalen door fout in parkeergarage MST: ‘Ik moet hun probleem oplossen’

    Debby moet 455 euro betalen door fout in parkeerga­ra­ge MST: ‘Ik moet hun probleem oplossen’

    ENSCHEDE/HENGELO – Na een familiebezoek in het MST in Enschede komt Debby Nijenhuis zaterdagmiddag opeens voor een zeer onaangename verrassing te staan. De 47-jarige Hengelose ziet bij de slagboom dat ze een boete van 455 euro open heeft staan, gelijk aan ruim 32 dagen parkeren in de parkeergarage. Een fout in het systeem, zo blijkt iets later. „Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Dat vind ik niet het ergste. Maar ik word nu opgezadeld met hun probleem.”

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.