Volledig scherm
Huldiging spelers FC Twente op parkeerdek bij de Grolsch Veste in 2011 © Lars Smook

FC Twente kampioen? Dan dinsdagavond huldiging bij Grolsch Veste

ENSCHEDE - Als FC Twente maandag kampioen wordt, dan worden de spelers dinsdagavond om 20.00 uur bij het stadion gehuldigd. Het feest begint om 18.00 uur en is om 22.00 uur afgelopen.

FC Twente kan vrijdagavond al de titel binnenhalen als Helmond Sport bij Sparta wint. Maar de huldiging blijft dan voor dinsdag staan. De spelers komen vrijdagavond niet bij elkaar om de wedstrijd van Sparta te volgen. Trainer Marino Pusic is op pad om de tegenstander van maandag, Jong AZ te bekijken.

De Enschedese club speelt maandag in een uitverkochte Grolsch Veste tegen de beloften van AZ. FC Twente heeft op eigen kracht nog een overwinning nodig om binnen een jaar terug te keren in de eredivisie. De club krijgt dan maandag in eigen stadion na afloop wel de schaal uitgereikt. 

  1. Nieuwe Tubantia podcast: ‘Voetbalpraat bij de koffieautomaat’
    podcast

    Nieuwe Tubantia podcast: ‘Voetbal­praat bij de koffieauto­maat’

    ENSCHEDE - Er is geen regio in Nederland waar op één dag meer dan 35.000 mensen naar een wedstrijd in het betaalde voetbal gaan. In Twente is dat wel het geval. FC Twente en Heracles leven, zorgen voor reuring en gespreksstof bij de koffieautomaat. Het is nooit rustig, nooit saai. Fardau en Leon bespreken daarom elke week de avonturen van ‘onze twee clubs’ in een podcast. Het laatste nieuws, de meeste achtergronden. Aflevering 1: