Volledig scherm
Het pand aan de Van Leeuwenhoekstraat waar de viervoudige moord plaatsvond. © ANP

Derde verdachte van viervoudige moord is zoon en broer van medeverdachten

ENSCHEDE - De 30-jarige man die dinsdag werd aangehouden in het onderzoek naar de viervoudige moord in Enschede, is de zoon en broer van de twee eerder aangehouden verdachten. Het gaat om Dennis A. uit Nijverdal. Dat bevestigen bronnen aan deze krant.

De man werd dinsdag gearresteerd in zijn woonplaats, nadat zijn vader Camil (57) en broer Dejan (32) maandag al werden gearresteerd. Zij hebben vorig jaar oktober voor de rechter in Almelo gestaan op verdenking van handel in hennep en inbraak. Vader werd toen vrijgesproken en de zoon werd veroordeeld. Dennis was destijds geen verdachte.

Tassen

Dinsdagavond maakte de politie bekend onderzoek te doen naar de herkomst van twee tassen, die gezien zijn op beelden van een bewakingscamera. Volgens de politie spelen de tassen mogelijk een grote rol in het onderzoek naar de viervoudige moord aan de Van Leeuwenhoekstraat.

  1. Vragen Burgerbelangen over werkwijze meldkamer Twente

    Vragen Burgerbe­lan­gen over werkwijze meldkamer Twente

    ENSCHEDE - De politieke partij Burgerbelangen Enschede vraagt zich af waarom de Veiligheidsregio Twente burgers niet nadrukkelijker heeft geïnformeerd over de brand in de kerncentrale bij Lingen. De lokale partij heeft twijfels over de handelwijze van de meldkamer die namens de Veiligheidsregio informatie verstrekt. Raadslid Ben Sanders wil van het college van Burgemeester en Wethouders van Enschede weten of de werkwijze van de meldkamer rond dit incident wordt geëvalueerd.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.