Theo Hakkert
Volledig scherm
PREMIUM
Theo Hakkert © Carlo ter Ellen DTCT

Tandartsen doen botox omdat ze toch al prikken

ColumnNederland wordt steeds afhankelijker van buitenlandse tandartsen. Ook in Twente zetelen de nodige Spanjaarden en Italianen. Spuiten, niet slikken, trekken en boren. Een taalbarrière is er bijna niet. Je wijst naar een stekende kies en krak, boem, weg is ie. Daar is geen woord Frans bij.

Als er zo weinig zijn zou je verwachten dat de tandartsen omkomen in het werk en overuren draaien om al onze gaatjes te vullen. Het amalgaam moet per malende betonmolenvrachtauto worden aangevoerd.

  1. Trotse ijsvogel houdt vanuit zijn residentie toezicht op Almelose havenkom
    PREMIUM
    Column

    Trotse ijsvogel houdt vanuit zijn residentie toezicht op Almelose havenkom

    Statig, streng, trots en prettig arrogant. Brutale, eigenwijze kop. Heerlijk hooghartig. Letterlijk zelfs. Nadrukkelijk aanwezig. Niemand kan om hem heen. Dwingt respect af. Die zelfverzekerde houding, die dwingende blik. Wie doet me wat? Hij heeft binnen enkele dagen de harten van de Almeloërs gestolen. Sterker: is nu al het populairste selfie-object van de stad. Alsof iedereen hem al jaren kent. En als vanzelfsprekend van hem houdt. En hij staat er pas sinds dinsdag. Veilig en hoog op een betonnen zuil.