Volledig scherm
Erik Veltmeijer, fractievoorzitter van de PVV-fractie in de staten. © Carlo ter Ellen

PVV Overijssel hoopt op waardering voor provinciaal werk

ZWOLLE - Fractievoorzitter Erik Veltmeijer van de Overijsselse PVV zweeft al de hele avond tussen hoop en vrees. Voor de provincie is geen exitpoll beschikbaar dus er moet lang worden gewacht op een enigszins betrouwbare uitslag.

De Overijsselse PVV-fractie deed regelmatig van zich spreken en was zeer actief in vergaderingen van Provinciale Staten. Veltmeijer hoopt dat zijn club daar wel voor beloond wordt, ondanks het landelijke verlies: “Ik verwacht dat wij het in Overijssel beter hebben gedaan dan in de landelijke poll. Maar we weten het nog niet. Wij hebben in 2015 vier zetels uit Twente gehaald. Met veel Twentse kandidaten en de gemeentelijke fracties verwacht ik een relatief klein verlies. Ik hoop dat de Overijsselaars ons hebben weten te waarderen en vertrouw hier wel op. Maar laat in de nacht weten we het zeker."

  1. 100 jaar in Enschede: schildersbedrijf H.Becker & Co
    PREMIUM

    100 jaar in Enschede: schilders­be­drijf H.Becker & Co

    ENSCHEDE - Als 42 jaar geleden in huize Becker een zoon wordt geboren nemen Henk en zijn vrouw Annemiek het zekere voor het onzekere: het kereltje krijgt een naam die met een ‘H’ begint. Want stel dat de telg ooit de zaak overneemt, dan is die ‘H’ handig. Want zolang de schilderszaak bestaat werd die bestierd door een Becker met een voornaam die met een H begint. Oprichter Hein, zijn zoon Hennie en diens zoon Henk. Niet voor niets. De vierde generatie Herald Becker viert volgend jaar dat ze 100 jaar aan de Lipperkerkstraat 135 zitten.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.