Volledig scherm
Dionne Stax tijdens de livepresentatie van de eerste exit polls. © Screenshot NPO

Ruim 1,3 miljoen mensen stemmen af op uitslagenavond

De uitslagenavond op NPO 1 is woensdagavond door 1.354.000 mensen bekeken. Dat meldt de Stichting KijkOnderzoek (SKO). 

Daarmee komt het programma op de tweede plaats, na het NOS Journaal van 20.00 uur, waar bijna 2,4 miljoen mensen op afstemden. De uitslagenavond is iets minder goed bekeken dan het verkiezingsdebat van de dag ervoor. Dat trok ruim anderhalf miljoen kijkers. 

Voor presentatrice Dionne Stax zijn het een paar lange dagen. Ze presenteerde gisteren tot diep in de nacht voor een ‘touchscreen’ live de uitslagen die langzaamaan binnen druppelden. Dat deed ze vanuit het provinciehuis in Arnhem. En vanochtend zat ze om 6 uur alweer in de studio in Hilversum om de kijkers van NOS bij te praten over de uitslagen. Als Nederland naar school en kantoor is, kan de presentatrice naar huis. ,,Ik denk dat ik eenmaal thuis wel even instort. Dat ik moe, maar ook voldaan ben na onze verkiezingsuitzending. Het lampje zal uit zijn, maar ik heb vrijdag en het weekeinde vrij om helemaal bij te komen.’’

Goedemorgen! #ochtendploeg #nos #ps2019

Een foto die is geplaatst door null (@dionne_stax) op

  1. Bedrijf laat beslag leggen op te koop staande woning Patricia Paay

    Bedrijf laat beslag leggen op te koop staande woning Patricia Paay

    Het Leiderdorpse bedrijf Osuro Holding heeft met goedkeuring van een rechter beslag laten leggen op de momenteel te koop staande woning van Patricia Paay (70) in het Brabantse Wernhout. De firma vordert een bedrag van ruim 100.000 euro van de voormalig zangeres en presentatrice, omdat ze een lening niet zou willen terugbetalen. Het pand, waar Paay woont met haar echtgenoot Robbert Hinfelaar, wordt aangeboden voor 275.000 euro.