Zo stemden Overijssel en Gelderland: bekijk de zetelverdeling per provincie

Naar de stembus geweest? Of niet? In elk geval: hieronder kun je live volgen wat de uitslagen in de Overijsselse gemeenten zijn.

Die uitslagen komen in de loop van de avond binnen. Doordat we stemmen met het ‘rode potlood’ duur het even voordat alle stembriefjes in alle gemeenten zijn geteld.

De kaart hieronder ververst zichzelf. Wil je weten wat er andere provincies wordt gestemd: je kan ’m naar eigen inzicht aanpassen.

Volledig scherm
© ROBIN UTRECHT
  1. Een Zwolse calisthenicspark? Roger Knoops van SportService Zwolle nodigt Collin, Xavier en Tom uit: ‘Samen brengen we Zwolle in beweging’
    PREMIUM

    Een Zwolse calisthe­nic­s­park? Roger Knoops van SportServi­ce Zwolle nodigt Collin, Xavier en Tom uit: ‘Samen brengen we Zwolle in beweging’

    Er is nog steeds geen calisthenicspark in Zwolle. Twee jaar geleden begonnen Tom Gal en Xavier Quispel een petitie voor de bouw van een park en onlangs deed Collin Dunlop in de Stentor nog een poging om de sport onder de Zwolse aandacht te brengen. Waar ontbreekt het aan? In gesprek met Roger Knoops, manager SportService Zwolle.