Hengelose vrijwilligers weer in het zonnetje gezet

VideoHENGELO - Francien en Bram Richmond van (onder andere) Wijkcomité Woolde, de vrijwilligers van het Tuindorpbad, de vrijwilligers van AtelierZ en het jeugdige trio Mayveline Lebacs, Liselotte Kessing en Fietke Vat van Taalpunt Hengelo: dat zijn de winnaars van de vrijwilligersprijzen 2019.

Het was gisteravond weer volle bak in de schouwburg. Ruim 500 lokale vrijwilligers werden, bij wijze van bedankje voor hun inzet, door gemeente en sponsors getrakteerd op een feestelijke bijeenkomst, inclusief buffet, muziek van bigband Jazzalike en een optreden van cabaretier Fuad Hassen.

Hoogtepunt

Het traditionele hoogtepunt van de avond was de uitreiking van de vrijwilligersprijzen. In totaal waren er dit jaar 39 nominaties. Per categorie waren drie geldprijzen te winnen: 500, 300 en 200 euro. Het geld dient te worden besteed binnen de vereniging of organisatie waarvoor de winnaar actief is. Juryvoorzitter Frank Kerckhaert maakte de winnaars bekend

De volledige uitslag:

Samenleving: 1. Francien en Bram Richmond, 2. Jenny van der Steeg (Voedselbank), 3. Melissa Mulder (All4free).

Sport & cultuur: 1. vrijwilligers Tuindorpbad, 2. vrijwilligers wegwedstrijden (atletiekvereniging MPM), 3. Albert Visscher (Invaliden Sport Vereniging).

Educatie, zorg & welzijn: 1. vrijwilligers AtelierZ, 2. vrijwilligers InteraktContour, 3. Izzet Kaymakci (Avem-ontmoetingsgroepen).

Jonge vrijwilligers: 1. Mayveline Lebacs, Liselotte Kessing en Fieke Vat (Taalpunt), 2. Karlijn Kole (jongerencentrum Cerberus), 3. Emre Kandemir (Auni-zaalvoetbaltoernooi).

Volledig scherm
© Frans Nikkels

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.