Genieten van de zon bij Binnenstebuiten in Eibergen

VideoEIBERGEN - Een zonniger begin had de derde aflevering van de manifestatie Binnenstebuiten in Eibergen deze zaterdag niet kunnen wensen. Viel de editie van 2018 grotendeels in het water, dit keer kon het weer niet beter.

In het oudste deel van het centrum, onder de karakteristieke kastanjebomen maakten creatievelingen en ondernemers uit het buitengebied hun kampement. Er is van alles te doen en te beleven. Er is volop eten en drinken, er zijn demonstraties en er is live muziek. Het mag van de organisatie geen braderie heten, daar doet het geheel wel aan denken. Binnenstebuiten loopt tot 22.00 uur.

Volledig scherm
Binnenstebuiten Eibergen © Bert Janssen
  1. #HéScheids: Kratje bier voor speler Lochuizen, supporters Excelsior’31 in ‘gevaar’
    HéScheids

    #HéScheids: Kratje bier voor speler Lochuizen, supporters Excelsior’31 in ‘gevaar’

    ENSCHEDE - Frank Driezes van Lochuizen belooft een teamgenoot een kratje bier als hij weer scoort uit een vrije trap, supporters van Excelsior’31 moeten oppassen langs de kant van het veld en de scheidsrechter imiteert een schwalbe van een FC Trias-speler op prachtige wijze. Ook het afgelopen voetbalweekeinde zat vol met opvallende gebeurtenissen. Herbeleef de meest bijzondere momenten in deze video.