Ontspannen met je hond peddelen op de Berkel

VideoEIBERGEN - Het is weer eens wat anders dan een rondje wandelen door de wijk: stand-uppaddling, oftewel suppen mét hond. Samen met je viervoeter op een sup betekent bezig zijn midden in de natuur. En dat kan op de Berkel. 

‘Kom maar, Doezel!”, Nathalie Oude Luttikhuis stapt voorzichtig op het paddleboard en spoort haar labradoodle Doezel, die met zijn poten alvast in de Berkel staat, aan om erbij op te klimmen. Dat doet de hond maar al te graag, want die weet namelijk al wat er gaat gebeuren. „Doezel heeft is nu een keer of vier mee wezen suppen”, vertelt Oude Luttikhuis . „Hij houdt erg van water, dus je maakt hem heel blij met dit rondje!”

  1. #HéScheids: Kratje bier voor speler Lochuizen, supporters Excelsior’31 in ‘gevaar’
    HéScheids

    #HéScheids: Kratje bier voor speler Lochuizen, supporters Excelsior’31 in ‘gevaar’

    ENSCHEDE - Frank Driezes van Lochuizen belooft een teamgenoot een kratje bier als hij weer scoort uit een vrije trap, supporters van Excelsior’31 moeten oppassen langs de kant van het veld en de scheidsrechter imiteert een schwalbe van een FC Trias-speler op prachtige wijze. Ook het afgelopen voetbalweekeinde zat vol met opvallende gebeurtenissen. Herbeleef de meest bijzondere momenten in deze video.