Dierenasiel Hengelo vangt honden uit Curaçao op

VideoHENGELO - Dierenopvangcentrum Hengelo gaat zwerfhonden uit Curaçao opvangen. Doel is om voor de viervoeters in Nederland een nieuw baasje te vinden.

Zwerfhonden zijn een groot probleem op het Antilliaanse eiland. Rescue Paws Curaçao Foundation wil het dierenleed op het eiland verminderen en dieren een tweede kans op een goed leven geven. 

Dierenarts

Afgelopen zondag hielden de twee organisaties een open dag bij Dierenopvangcentrum Hengelo om geld in te zamelen. Ook Piet Hellemans, bekend van het SBS-programma Beestengeluk, was te gast.  Baasjes konden bij hem terecht voor een honden-APK.

Volledig scherm
Dierenarts Piet Hellemans (rechts) kwam langs. © Radio Hengelo TV

1Twente sprak met Veronique de Vries, beheerder Dierenopvangcentrum Hengelo. Beluister hieronder terug.

  1. Ruim 25 mille uit Rabofonds voor projecten in Hengelo, Borne en Hof van Twente

    Ruim 25 mille uit Rabofonds voor projecten in Hengelo, Borne en Hof van Twente

    HENGELO - Het Rabofonds van Rabobank Centraal Twente richt zich op duurzame initiatieven die het maatschappelijke, sociale of culturele leven in onze lokale gemeenschap versterken. Projecten die hierop gericht zijn, kunnen in aanmerking komen voor een bijdrage uit dit fonds. In het derde kwartaal is een bijdrage van € 25.200,-- toegezegd aan acht projecten in de gemeente Borne, Hengelo, Hof van Twente en omliggende plaatsen.

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.