Einde van de vakantie betekent een stormloop op Het Goed in Hengelo

Jansen en Janssen | VIDEOHENGELO - Topdrukte in de kringloop. Het Goed merkt dat het vakantie is. Meer Hengeloërs ruimen op en geven overbodige huisraad af. Hoe selecteren en prijzen wij?

Wat moet je met de deksel van een Tupperware bak? Piet Ykema (54), sorteerder bij Het Goed, is kordaat. Aan een deksel alleen heb je niks; weg. Plastic kleerhangers? Vot d’r met. „De klanten willen houten.” Een spierwitte porseleinen vaas in biedermeier-stijl? „Die kan bij de woonaccessoires.” Voor een volgende eigenaar. De geboren Fries kent het klappen van de kringloopzweep. Hij loopt al mee sinds de winkel nog aan de Steijnstraat zat. 

  1. Ruim 25 mille uit Rabofonds voor projecten in Hengelo, Borne en Hof van Twente

    Ruim 25 mille uit Rabofonds voor projecten in Hengelo, Borne en Hof van Twente

    HENGELO - Het Rabofonds van Rabobank Centraal Twente richt zich op duurzame initiatieven die het maatschappelijke, sociale of culturele leven in onze lokale gemeenschap versterken. Projecten die hierop gericht zijn, kunnen in aanmerking komen voor een bijdrage uit dit fonds. In het derde kwartaal is een bijdrage van € 25.200,-- toegezegd aan acht projecten in de gemeente Borne, Hengelo, Hof van Twente en omliggende plaatsen.

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.