Holtkamp in Hengelo: fietsenmakers van generatie op generatie

videoHENGELO - Bij Holtkamp Rijwielhandel draait alles om vertrouwen. Al sinds 1900 wordt dat vertrouwen niet beschaamd bij de klant. Het is het handelsmerk geworden van dit familiebedrijf.

Mensen weten de winkel/werkplaats op de hoek Oldenzaalsestraat-Kortenaerstraat goed te vinden. De hoofdmoot van de omzet van het familiebedrijf wordt bijeengebracht door een flinke, vaste klantenkring. Tevreden klanten, die door de jaren heen fiets na fiets kopen bij Holtkamp. Regelmatig wordt er taart gebracht naar de zaak. Of in de zomer ijsjes. Een bloemetje met kerst. Een kaart vanaf het vakantieadres. Een hartelijk en welkom gebaar van de klant, dat de familie op haar beurt weet te waarderen.

  1. Ruim 25 mille uit Rabofonds voor projecten in Hengelo, Borne en Hof van Twente

    Ruim 25 mille uit Rabofonds voor projecten in Hengelo, Borne en Hof van Twente

    HENGELO - Het Rabofonds van Rabobank Centraal Twente richt zich op duurzame initiatieven die het maatschappelijke, sociale of culturele leven in onze lokale gemeenschap versterken. Projecten die hierop gericht zijn, kunnen in aanmerking komen voor een bijdrage uit dit fonds. In het derde kwartaal is een bijdrage van € 25.200,-- toegezegd aan acht projecten in de gemeente Borne, Hengelo, Hof van Twente en omliggende plaatsen.

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.