Huiskantine in Hengelo opent zijn deuren: ‘De grootste zuipkeet van Nederland’

VIDEOHENGELO - Een beetje stouter dan de rest. Zo wil Huiskantine zich voor de Twentse 20-plusser onderscheiden van de andere discotheken. Met de laagste drankprijzen van Hengelo en een gevarieerde muziekkeuze opent zaterdag ‘De grootste zuipkeet van Nederland’. 

Een glaasje Heineken premium van de tap kost er 1,50 euro, alle mixdrankjes het dubbele. Lage drankprijzen zijn hét visitekaartje van Huiskantine, een Rotterdamse discotheekformule die zaterdag in Hengelo zijn tweede vestiging krijgt. Op zijn eigen Facebookpagina nodigt Huiskantine trots het publiek uit voor ‘de grand opening van de grootste zuipkeet van Nederland’.  

  1. Ruim 25 mille uit Rabofonds voor projecten in Hengelo, Borne en Hof van Twente

    Ruim 25 mille uit Rabofonds voor projecten in Hengelo, Borne en Hof van Twente

    HENGELO - Het Rabofonds van Rabobank Centraal Twente richt zich op duurzame initiatieven die het maatschappelijke, sociale of culturele leven in onze lokale gemeenschap versterken. Projecten die hierop gericht zijn, kunnen in aanmerking komen voor een bijdrage uit dit fonds. In het derde kwartaal is een bijdrage van € 25.200,-- toegezegd aan acht projecten in de gemeente Borne, Hengelo, Hof van Twente en omliggende plaatsen.

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.