Michael en Beau in de keet, woensdagavond tijdens de uitzending van de talkshow
Volledig scherm
Michael en Beau in de keet, woensdagavond tijdens de uitzending van de talkshow © RTL4

Luxe bouwkeet van Michael uit Hengelo te gast bij talkshow Beau: ‘Neem een biertje!’

VideoHENGELO/AMSTERDAM - Prinsheerlijk met een koud flesje Grolsch en een racegame op de Playstation maakte Hengeloër Michael Seebregts woensdagavond zijn tv-debuut bij talkshow Beau. De Twentse bouwvakker was met zijn ‘meest luxe bouwkeet ter wereld’ even te gast op de parkeerplaats bij Beau van Erven Dorens. Een biertje sloeg de presentator af.

De volle koelkast in de keet van Michael.
Volledig scherm
De volle koelkast in de keet van Michael. © RTL4

De zzp’er won deze week de hoofdprijs van de actie ‘Home of Heroes’: een superdeluxe schaftkeet met alles erop en eraan. En dat na een enorme miskoop van een andere keet op een internetveiling. De Hengeloër kreeg op internet de meeste stemmen onder lotgenoten en is nu de trotse eigenaar van een keet met koelkast, koffiezetapparaat, Playstation én popcornmachine. De verkiezing is uitgeschreven door het bedrijf Building Heroes, een wervings- en selectiebureau voor hoger bouwpersoneel.

Seebregts kwam woensdagavond even voorbij in de talkshow van Beau van Erven Dorens op RTL4. De presentator nam plaats in de keet en verwonderde zich over de luxe én de heerlijke versnaperingen in de keet van Michael. “Een supermooi ding”, vindt Beau. “Je zit me af te leiden” reageert Seebregt na de binnenkomst van de camera, terwijl hij middenin een potje Formule 1 zit. “Maar neem een biertje uit de koelkast”, nodigt hij Beau uit. “Ik mag nog niet drinken”, reageert de presentator ad rem. 

Grolschjes

Beau vraagt zich af of iedereen met Michael wil werken nu hij deze keet heeft. “Nou, vrijdag staat al ingepland met de maten”, zegt hij. “Ik denk dat ik hier heel wat uurtjes in ga doorbrengen.” 

Met een koelkast vol groene flesjes van Grolsch ziet Beau echter één praktisch probleem: “Het werken wordt er niet beter op als je de hele tijd die Grolschjes achterover slaat”, zegt Van Erven Dorens. Michael: “Dat klopt, dus laten we pas om vrijdag 16.00 uur doen.”

Bekijk de uitzending van Beau mét de schaftkeet van Michael uit Hengelo via deze link terug. 

Eerder deze week gingen wij ook op bezoek bij Michael in Hengelo. Bekijk die reportage hieronder en neem zelf een kijkje in ‘de meest luxe keet van de wereld’.

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.