Playmobil Beurs in Hengelo ook leuk voor grote mensen

VideoHENGELO - Wie durft te beweren dat Playmobil alleen voor kinderen is, heeft het mis. Ook volwassenen leven zich uit met dit bijzondere speelgoed, blijkt bij de Playmobil Beurs, deze zondag in Hengelo.

Een complete school, met lessenaars, een klok en meerdere verdiepingen. Of een zogenoemd ‘diorama’ van de Zeeuwse kust waar containers zijn aangespoeld nadat een begin dit jaar een autoschip in brand vloog. Edwin Biesheuvel uit het Zeeuwse Driewegen heeft het tafereel tot in detail nagebouwd, tot aan containers die diep in het strandzand zijn weggezonken. 

Eyecathers

Het is een van de eyecathers op de Playmobil Beurs in restaurant Negentien23, naast De Waarbeek in Hengelo. 

Derde keer

De beurs werd ook bezocht om ontbrekende onderdelen te kopen. Het Playmobil evenement vond voor de derde keer plaats in Twente.

Volledig scherm
De familie Lamers uit Hengelo speurt naar ontbrekende poppetjes. © Emiel Muijderman
  1. Ruim 25 mille uit Rabofonds voor projecten in Hengelo, Borne en Hof van Twente

    Ruim 25 mille uit Rabofonds voor projecten in Hengelo, Borne en Hof van Twente

    HENGELO - Het Rabofonds van Rabobank Centraal Twente richt zich op duurzame initiatieven die het maatschappelijke, sociale of culturele leven in onze lokale gemeenschap versterken. Projecten die hierop gericht zijn, kunnen in aanmerking komen voor een bijdrage uit dit fonds. In het derde kwartaal is een bijdrage van € 25.200,-- toegezegd aan acht projecten in de gemeente Borne, Hengelo, Hof van Twente en omliggende plaatsen.

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.