Topweekend voor topevenement Heerlijk Hengelo

videoHENGELO - Heerlijk Hengelo is niet meer weg te denken van de evenementenkalender.  Vrijdag was de aftrap en er was gelijk al topdrukte. En dat bleef zo zaterdag en gisteren.

Een vliegende start vrijdag voor alweer de zesde editie van Heerlijk Hengelo op het Burgemeester Jansenplein. Direct al na de opening verricht door wethouder Bas van Wakeren kwam een flinke toestroom op gang richting het culinaire festijn. Zaterdag en gisteren dezelfde trend, veel mensen wilden Heerlijk Hengelo beleven.  Zaterdag werd ook bekend dat de brasserie So Nice in de schouwburg voortaan brasserie Greenroom zal heten met Boenders als exploitant.

  1. Ruim 25 mille uit Rabofonds voor projecten in Hengelo, Borne en Hof van Twente

    Ruim 25 mille uit Rabofonds voor projecten in Hengelo, Borne en Hof van Twente

    HENGELO - Het Rabofonds van Rabobank Centraal Twente richt zich op duurzame initiatieven die het maatschappelijke, sociale of culturele leven in onze lokale gemeenschap versterken. Projecten die hierop gericht zijn, kunnen in aanmerking komen voor een bijdrage uit dit fonds. In het derde kwartaal is een bijdrage van € 25.200,-- toegezegd aan acht projecten in de gemeente Borne, Hengelo, Hof van Twente en omliggende plaatsen.

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.