Verkeerschaos in Hengelo: ‘Neem de fiets!’

videoHENGELO - Hengelo slibt dicht, vooral op piektijden. Op meerdere cruciale punten zitten kruisingen dicht of zijn bruggen afgesloten. Moet dat nou allemaal tegelijkertijd?

Het is doorbijten voor automobilisten die Hengelo inrijden of de stad verlaten. Op belangrijke plekken wordt gewerkt aan de weg. Het is af en toe een puzzel om ergens te komen. Zo zit de Deldenerstraat tussen de Bornsestraat en de Langestraat tot begin december dicht. In het zuiden kan het verkeer niet over de Oelerbrug. Ook de Velourstunnel zit dicht en vandaag wordt de Wegtersweg geasfalteerd.

  1. Ruim 25 mille uit Rabofonds voor projecten in Hengelo, Borne en Hof van Twente

    Ruim 25 mille uit Rabofonds voor projecten in Hengelo, Borne en Hof van Twente

    HENGELO - Het Rabofonds van Rabobank Centraal Twente richt zich op duurzame initiatieven die het maatschappelijke, sociale of culturele leven in onze lokale gemeenschap versterken. Projecten die hierop gericht zijn, kunnen in aanmerking komen voor een bijdrage uit dit fonds. In het derde kwartaal is een bijdrage van € 25.200,-- toegezegd aan acht projecten in de gemeente Borne, Hengelo, Hof van Twente en omliggende plaatsen.

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.