Verpleegkundige Antoinette Arink, OR-voorzitter Ineke Brundel, orthopeed Arjen Buitenhuis, voorzitter cliëntenraad Jim Boester en directeur Marja Weijers van het SKB.
Volledig scherm
PREMIUM
Verpleegkundige Antoinette Arink, OR-voorzitter Ineke Brundel, orthopeed Arjen Buitenhuis, voorzitter cliëntenraad Jim Boester en directeur Marja Weijers van het SKB. © Jan Ruland van den Brink

SKB kijkt weer vooruit: ‘Ons bestaansrecht is onomstreden’

WINTERSWIJK - Niet achterom kijken, maar de blik vooruit, is het motto in Winterswijk. Het SKB in Winterswijk kan als zelfstandig ziekenhuis weer ‘bouwen aan de toekomst’ en is daar volop mee bezig. Meer digitaal, nauwere samenwerking met huisartsen en verpleeghuizen en alles beter ingericht op ouderen. 

  1. Twente-supporter gooide vuurwerkbommen tussen fotografen: ‘In een flitsmoment maakte ik de verkeerde keuze’
    PREMIUM

    Twen­te-supporter gooide vuurwerk­bom­men tussen fotografen: ‘In een flitsmo­ment maakte ik de verkeerde keuze’

    De Haagse politierechter heeft de 31-jarige Twente-supporter Nicky te W. uit Neede veroordeeld tot 200 uur taakstraf en drie maanden voorwaardelijke celstraf, omdat hij op 7 december 2019 in het Cars Jeans Stadion van ADO twee vuurwerkbommen gooide die vlakbij fotografen tot ontploffing kwamen. Op die dag werd in het ADO-stadion de eredivisiewedstrijd ADO-Twente gespeeld.