Extra maatregelen vanwege drukte Zandvoort: ‘Voorkomen dat het weer gebeurt’

videoOp sociale media is opnieuw veel onbegrip ontstaan over de drukte rondom het circuit van Zandvoort. Er worden filmpjes en foto’s gedeeld waarop te zien is hoe duizenden mensen dichtbij elkaar staan of in grote groepen richting het circuit lopen. De organisatie neemt extra maatregelen om de toeschouwers beter te spreiden.

3 reacties

 • Miranda van Druten

  2 maanden geleden
  Geweldig voor de racefans! Wel bijzonder dat er dan zo moeilijk word gedaan over demonstraties in Nederland. Daar zijn minder mensen en houden ze meer afstand. Festivals kunnen dan ook wel weer doorgaan. Weg met dat testen voor toegang. Iedereen kan zelf nadenken dat hij thuis blijft bij klachten.
 • Gijs van der van der Kruk

  2 maanden geleden
  vaccinatie of tesbewijs en iedereen is buiten, kan prima. Weer normaal gaan doen en festivals buiten kan ook best op deze manier! Een demonstratie in de open lucht op de Dam gaf toch ook geen problemen.
 • andre Voorveld

  2 maanden geleden
  Geweldig evenement had in Assen moeten zijn en _niet in de koninklijke tuinen (circuit)verder wens ik een ieder een fijn race weekend en dat Max maar mag winnen, nu de festivals ook nog open goed voor de jeugd