Drukte voor de pop-up store van Zeeman. De eerste belangstellenden stonden al vroeg in de rij om een paar van de dure Hybrid Z of de goedkope Basic Z-sneakers te bemachtigen.
Volledig scherm
Drukte voor de pop-up store van Zeeman. De eerste belangstellenden stonden al vroeg in de rij om een paar van de dure Hybrid Z of de goedkope Basic Z-sneakers te bemachtigen. © ANP

Fans staan in de rij voor exclusieve sneakers van... Zeeman

Wanneer mensen in de rij staan voor nieuw uitgebrachte sneakers, denk je vast aan een hip (sport)merk. Maar in Amsterdam staan ze vandaag in de rij voor sneakers van Zeeman. De budgetkledingketen komt met twee versies, een dure en een goedkope. De dure is gemaakt in een beperkte oplage, waardoor de eerste advertenties -met hogere prijzen- inmiddels al op Marktplaats staan.

  1. Geen popcorn en cola meer vanwege corona, bioscopen boos: ‘De regels slaan door’

    Geen popcorn en cola meer vanwege corona, bioscopen boos: ‘De regels slaan door’

    De Nederlandse bioscopen reageren met grote verontwaardiging op het totaalverbod op de verkoop van eten en drinken in hun zaken. Dat blijkt uit een rondgang door deze site. De winkels en buffetten in de bioscopen zijn vandaag op last van de overheid gesloten vanwege het toenemende aantal coronabesmettingen. De ketens vrezen flink omzetverlies nu ze niet langer eten en drinken mogen aanbieden aan hun bezoekers. ,,Ze kunnen beter meteen de bioscopen dichtgooien”, klinkt het teleurgesteld.