Een Fastned laadstation aan de A44 bij Oegstgeest. De exploitant bouwt aan een Europees netwerk waar alle elektrische auto's in gemiddeld 20 minuten kunnen opladen.
Volledig scherm
PREMIUM
Een Fastned laadstation aan de A44 bij Oegstgeest. De exploitant bouwt aan een Europees netwerk waar alle elektrische auto's in gemiddeld 20 minuten kunnen opladen. © ANPinOpdracht

Veel potentie, nog nooit winst: durven beleggers in Fastned te stappen?

Interview ceo Michiel LangezaalDe eerste euro winst moet nog gemaakt worden, maar toch hoopt Fastned tientallen miljoenen euro’s op te halen als de exploitant van snellaadstations op 21 juni naar de beurs gaat.

  1. Bol.com neemt moeilijk besluit en stopt met verkoop ‘haatboeken’

    Bol.com neemt moeilijk besluit en stopt met verkoop ‘haatboeken’

    De kogel is door de kerk: Bol.com heeft besloten om geen platform meer te bieden aan boeken die haatdragende boodschappen bevatten, zoals antisemitisme en homohaat. Dat laat een woordvoerder van de grootste online winkel van Nederland weten. Het Openbaar Ministerie is nog altijd bezig met een onderzoek naar Bol.com, nadat deze nieuwssite ontdekte dat er meerdere werken te koop werden aangeboden over een beruchte nazileider uit de Tweede Wereldoorlog.