De deuren van restaurant Waku Waku gaan weer open. Het cilinderslot, eerder op de dag door de gemeente vervangen, wordt er in de middag weer uitgehaald.
Volledig scherm
De deuren van restaurant Waku Waku gaan weer open. Het cilinderslot, eerder op de dag door de gemeente vervangen, wordt er in de middag weer uitgehaald. © ANP

Verbijstering bij agent om sluiting restaurant Waku Waku: 'Alles in mij schreeuwt: dit niet’

De geruchtmakende sluiting van het Utrechtse restaurant Waku Waku leidt ook onder handhavers tot grote verbazing. Pim Vos, wijkagent in het Brabantse Vught, schrijft in een veel gedeeld LinkedIn-bericht de frustratie van zich af. 

 1. Boze klanten filmen weigering in bioscopen en restaurants: ‘Vervelend voor ons personeel’
  coronacheck

  Boze klanten filmen weigering in bioscopen en restau­rants: ‘Vervelend voor ons personeel’

  Bij het controleren van het coronatoegangsbewijs afgelopen weekend zijn diverse medewerkers van (fastfood)restaurants en bioscopen lastiggevallen en gefilmd door boze klanten, onder andere in filialen van VUE Cinemas en de McDonald’s. De bedrijven roepen klanten op om respect te blijven houden voor het personeel. ,,Zij voeren uit wat door overheidsbeleid bepaald wordt”, aldus een woordvoerder van McDonald’s tegen deze site.
 2. Victor was bijna failliet, had een tumor én maakte Snappcar groot: ‘Ik zoek vaak de grens op’
  PREMIUM

  Victor was bijna failliet, had een tumor én maakte Snappcar groot: ‘Ik zoek vaak de grens op’

  Ondernemer Victor van Tol kijkt terug op de eerste veelbewogen tien jaar van het Utrechtse deelautobedrijf SnappCar. Hoe hij buitenlandse investeerders moest beloven niet naar de hoeren te gaan, op het randje van faillissement stond, onderhandelde met een chirurg over het verwijderen van een grote tumor in zijn borstkas en werknemers de vrije hand gaf om vakantie op te nemen. ,,Ik zoek vaak de grens op.’’