Agnes Leeftink is eigenaresse van Woha-li minicamping Twekkelo, tevens studentenhuis. Er staan zo’n tien studenten op haar veldje nog die geen kamer kunnen vinden.
Volledig scherm
PREMIUM
Agnes Leeftink is eigenaresse van Woha-li minicamping Twekkelo, tevens studentenhuis. Er staan zo’n tien studenten op haar veldje nog die geen kamer kunnen vinden. © Annina Romita

Agnes is de campingmoeder voor tien studenten in Twekkelo: ‘Ik ga ze echt niet op straat zetten’

TWEKKELO - Het regent en waait. Geen ideale omstandigheden om te kamperen. Toch is de camping van Agnes en Leo Leeftink goed gevuld. Met tien studenten. Een van hen bivakkeert in een tentje. „Volgens mij heeft hij inmiddels een kamer”, zegt ze opgelucht. „Daar ben ik wel blij om, want het wordt steeds kouder.”

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    1

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.