Zo moet het Kennispark eruit gaan zien. Een innovatiecampus met veel groen, ontmoetingsruimten en gezamenlijke faciliteiten.
Volledig scherm
Zo moet het Kennispark eruit gaan zien. Een innovatiecampus met veel groen, ontmoetingsruimten en gezamenlijke faciliteiten. © Gemeente/UT

Belegger moet Kennispark in Enschede als banenmotor op gang brengen

ENSCHEDE - Gemeente en Universiteit Twente sluiten een overeenkomst met belegger ASR Dutch Science Park om de vernieuwing van het Kennispark aan te jagen. Dat wordt het eerst zichtbaar met nieuwbouw van kantoren met gezamenlijke laboratoria voor startende ondernemers en een parkeergarage langs de Hengelosestraat.

  1. Politie en OM: ‘Strafrecht is niet altijd de oplossing om kleine criminaliteit te bestrijden’
    PREMIUM

    Politie en OM: ‘Strafrecht is niet altijd de oplossing om kleine criminali­teit te bestrijden’

    Kleine inbraken, diefstallen, vernielingen, tanken zonder te betalen, dierenmishandeling of 200 hennepplanten op zolder. De politie laat kleine criminaliteit liggen. Er zijn domweg te weinig agenten om alles op te pakken. Is dat niet erg? Dat is maar hoe je het bekijkt, menen hoofdofficier Marthyne Kunst en politiechef Janny Knol van Oost-Nederland. ,,Strafrecht is niet altijd de oplossing om kleine criminaliteit te bestrijden.”