Er zijn schrijnende gevallen bij, erkent wethouder Arjan Kampman. „Onze medewerkers die de gesprekken doen zijn soms zwaar onder de indruk van wat ze horen.”
Volledig scherm
PREMIUM
Er zijn schrijnende gevallen bij, erkent wethouder Arjan Kampman. „Onze medewerkers die de gesprekken doen zijn soms zwaar onder de indruk van wat ze horen.” © Reinier van Willigen

Binnen een jaar van 9 gevallen naar 304: Enschede heeft plots de handen vol aan toeslagenaffaire

ENSCHEDE - De toeslagenaffaire? Neuh, dat speelde in Enschede niet zo. Eerst twee, en toen negen slachtoffers waren er bekend. Dat bleek een totale misvatting: op dit moment heeft de gemeente er de handen aan vol met ruim driehonderd gevallen. 

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.