Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Boeing voor ontmanteling naar Twente

ENSCHEDE - Twente Airport lijkt in afwachting van de komst van een Boeing 747 die door AELS zal worden ontmanteld. Het toestel behoort nu nog tot de vloot van de KLM en zou in de laatste week van deze maand op de luchthaven moeten landen, onder voorbehoud van de weersomstandigheden. 

 1. Slechts 6 (van de 130) boeren in Overijssel verkochten bedrijf: ‘Ze wachten op dat ‘woest aantrekkelijke’ bod’
  PREMIUM

  Slechts 6 (van de 130) boeren in Overijssel verkochten bedrijf: ‘Ze wachten op dat ‘woest aantrekke­lij­ke’ bod’

  ZWOLLE/ENSCHEDE - Overijsselse boeren die bereid zijn zich te laten uitkopen door de overheid, wachten daar vooralsnog mee. In twee jaar tijd kwam het tot ‘slechts’ zes overeenkomsten. Volgens de provincie en LTO is dat deels te wijten aan stikstofminister Van der Wal. Nadat zij begon over een ‘woest aantrekkelijke’ regeling, trokken boeren de keutel in.
 2. Pissebedden, bruine drab, gebruikte tampons, vieze woorden, en waar zijn die wc’s gebleven? Ondergronds nieuws uit Haaksbergen
  PREMIUM
  nieuwsupdate

  Pissebed­den, bruine drab, gebruikte tampons, vieze woorden, en waar zijn die wc’s gebleven? Onder­gronds nieuws uit Haaksber­gen

  HAAKSBERGEN - Gezellig aan het winkelen en ineens moet je kind ‘echt héél erg nodig’? Moet je niet in Haaksbergen zijn. De gratis toegankelijke wc’s zijn verdwenen namelijk. Maar het riool wordt goed gebruikt, blijkt uit een ondergronds avontuur met de Rioolservice. Meer viezigheid deze week ín de supermarkt. Een grappig verhaal vol schunnige taal. „Wij zijn op zoek naar de letter L.”

In samenwerking met indebuurt Enschede