Volledig scherm
De Coca-Cola kersttruck. © Marnix Schmidt

Coca-Cola kersttruck komt dit weekend naar deze regio

ENSCHEDE - Voor echte kerstliefhebbers beginnen de feestdagen pas als de Coca-Cola kersttruck  is gesignaleerd, of dat nou in het echt of in een reclame op televisie is. Liefhebbers kunnen de kersttruck dit weekend bewonderen, want zaterdag is de truck in Enschede te zien. Een dag later staat de truck in Hengelo.

De kerstman is ook bij de kersttruck aanwezig. Dit jaar is het mogelijk om in de kersttruck een kijkje te nemen in de woonkamer van de kerstman. Daarnaast kan er in de kersttruck meegezongen worden met het klassieke nummer ‘Holidays are coming’, die Coca-Cola dit jaar in een nieuw jasje heeft gestoken. 

De Coca-Cola truck is zaterdag te zien op de Oude Markt in Enschede tussen 11.00 uur en 17.00 uur. Een dag later staat de truck tussen 13.00 uur en 19.00 uur op het Marktplein in Hengelo.

Poll

Coca-Cola kersttruck komt naar deze regio

  • Ik snap het enthousiasme niet, het is maar een vrachtwagen (30%)
  • Gaaf! Die truck is onlosmakelijk verbonden met mijn kerstgevoel (49%)
  • Slecht dat die ongezonde drank zoveel aandacht krijgt in Twente (22%)
3476 stemmen
  1. Kloppenborg overleden: vuurwerkramp bleef de klusjesman achtervolgen

    Kloppen­borg overleden: vuurwerk­ramp bleef de klusjesman achtervol­gen

    ENSCHEDE - Na een kort ziekbed is eerder deze maand Enschedeër Hennie Kloppenborg op 75-jarige leeftijd overleden. Zijn naam is voor altijd verbonden aan de vuurwerkramp. Kloppenborg was tijdens de ramp de klusjesman van het ontplofte bedrijf S.E. Fireworks. Na de ramp heeft hij getracht zo anoniem mogelijk zijn leven op te pakken. Gedurende lange tijd verbleef hij op een camping bij Buurse. Hij heeft nooit meer willen spreken over die zwarte 13 mei 2000, toen 23 mensen de dood vonden.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.