Martha Riemsma, hoofdredacteur De Twentsche Courant Tubantia.
Volledig scherm
Martha Riemsma, hoofdredacteur De Twentsche Courant Tubantia. © Carlo ter Ellen DTCT

De belangrijkste info over corona is voor iedereen beschikbaar

Beste lezer,

Nederland maakt bijzondere tijden door, waarbij ieders gezondheid in het geding is. Goede, duidelijke nieuwsvoorziening is daarbij van groot belang. Daarom zet Tubantia artikelen over hoe te zorgen voor de eigen gezondheid en die van anderen tijdelijk vrij beschikbaar voor iedereen. Ook de artikelen met tips over praktische zaken zijn onbeperkt leesbaar. Net als het nieuws zelf: ons liveblog waarin al het nieuws wordt samengebracht en dat voortdurend wordt ververst, is voor elke bezoeker van site en app ongehinderd leesbaar, hoe vaak per dag ook. Zo kan iedereen alles lezen wat iedereen moet weten.

Quote

Journalis­tiek is meer dan de ene mening tegenover de andere zetten

Martha Riemsma, hoofdredacteur De Twentsche Courant Tubantia

De verhalen die niet tot de eerste levensbehoeften behoren, zoals columns en interviews die extra duiding geven, houden we wel premium. Dat is wel zo netjes tegenover onze abonnees, die met hun bijdragen onze journalistiek levend houden. Journalistiek is meer dan de ene mening tegenover de andere zetten. Journalistiek is uitzoeken hoe het zit, hoe het werkt. Het is verhalen vertellen die anderen liever verborgen houden. Dat vereist deskundigheid, doorzettingsvermogen en heel veel tijd. Journalistiek heeft waarde en kost dus geld.

Als u het niet al bent, ook u kunt abonnee worden. Dan steunt u ons. En geeft u uzelf onbeperkt toegang tot al onze journalistiek. Op welk moment u maar wilt. Dat kan al voor 1,15 euro per week via deze link. U bent van harte welkom!

Vriendelijke groet,
Martha Riemsma, hoofdredacteur De Twentsche Courant Tubantia

PS: Benieuwd wat er dan zoal in die premium-verhalen staat? Iedereen kan er drie per maand gratis lezen, als kennismaking.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.