Het nieuwe onderkomen van de Twentse Kynologen Vereniging aan de Geessinkweg. Na 20 jaar zwerven heeft de TKV een eigen stek.
Volledig scherm
Het nieuwe onderkomen van de Twentse Kynologen Vereniging aan de Geessinkweg. Na 20 jaar zwerven heeft de TKV een eigen stek. © TKV

De puppyschool heeft na twintig jaar zwerven eindelijk vaste grond onder de voeten: TKV is thuis

ENSCHEDE - De papieren zijn onderweg naar de notaris. Binnenkort wordt de handtekening gezet en dan beschikt de Twentse Kynologen Vereniging voor het eerst in twintig jaar weer over een eigen onderkomen. „Wij zijn de koning te rijk”, zegt voorzitter Marcel Davids.

  1. Corona kost Enschedese telefoniewinkel Top Mobile de kop

    Corona kost Enschedese telefonie­win­kel Top Mobile de kop

    ENSCHEDE Mobiele telefoonwinkel Top Mobile aan de Haverstraatpassage is door de rechtbank Overijssel failliet verklaard. Het faillissement is aangevraagd door de eigenaar zelf. „Mij is verteld dat door corona meer online werd besteld. Daardoor was het lastiger om een redelijke omzet te draaien. Uiteindelijk is besloten het bedrijf te staken", aldus curator Cander van der Veer. Top Mobile heeft negen jaar bestaan. De zaak is sinds enige weken gesloten.
  2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.