Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © GinoPress B.V.

Dieven slaan toe in Gronau na brand in woning

GRONAU -  Bewoners van een woning aan de Zollstrasse in Gronau hadden dubbel pech afgelopen zondag. Na een brand in hun woning, waarbij de woning onbewoonbaar werd verklaard, kwamen ze er een dag later achter dat dieven kans hadden gezien de woning in te komen. 

 1. Hennepkwekerij met 1000 plantjes in nep-koeriersbedrijf Hengelo, OM wil ton winst afpakken
  PREMIUM

  Hennepkwe­ke­rij met 1000 plantjes in nep-koeriersbe­drijf Hengelo, OM wil ton winst afpakken

  HENGELO/ALMELO - Tegen Gevriye K. (33) uit Enschede is dinsdagmiddag een werkstraf van 120 uur en een voorwaardelijke celstraf van 1 maand geëist. In zijn bedrijfspand aan de Hassinkweg in Hengelo werd twee jaar geleden een hennepplantage met bijna 1000 planten ontdekt. Ook zou de Enschedeër ruim een ton moeten terug betalen, de door het Openbaar Ministerie geschatte winst van de plantage.
 2. Aantal nieuwe besmettingen in Twente gestegen: 37 positieve coronatests
  kaart

  Aantal nieuwe besmettin­gen in Twente gestegen: 37 positieve corona­tests

  ENSCHEDE - In de regio Twente zijn de afgelopen twee weken 37 mensen positief getest op covid-19. Zo blijkt uit cijfers van het RIVM. In de Achterhoekse gemeentes Aalten en Berkelland zijn in totaal twee mensen positief bevonden, wat het totaal in het verspreidingsgebied van deze krant brengt op 39 nieuwe coronagevallen in de afgelopen twee weken. Dat is hoger dan de cijfers van een week eerder, toen twintig Twentenaren positief werden bevonden.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.