Basisschool Harry Bannink hield donderdag een winterfeest op school, met oliebollen, popcorn en TikTokdansjes van volwassenen in ijsberenoutfit.
Volledig scherm
Basisschool Harry Bannink hield donderdag een winterfeest op school, met oliebollen, popcorn en TikTokdansjes van volwassenen in ijsberenoutfit. © Emiel Muijderman

Enschedese basisschool verrast leerlingen met een dag feest in plaats van les: ‘Dit hadden ze echt nodig’

ENSCHEDE - Leerlingen van basisschool Harry Bannink dachten gisterochtend weer regulier naar school te moeten. Niets daarvan: met een groots opgezet winterfeest wachtten de leerkrachten hun kinderen op. Directeur Sandra Lentfert: „Omdat het kerstfeest niet doorging en kinderen dit na de quarantaine nodig hebben.”

  1. 'Lichte' tbs voor verwarde Enschedeër die dacht dat zijn buurman hem bespioneerde

    'Lichte' tbs voor verwarde Enschedeër die dacht dat zijn buurman hem bespioneer­de

    ENSCHEDE/ALMELO - De rechtbank in Almelo heeft Ruben E. (40) uit Enschede veroordeeld tot tbs met voorwaarden. E. krijgt deze ‘lichte’ vorm van tbs omdat hij vorig jaar april zijn buurman bedreigde met een vuurwapen. E. dacht dat zijn buurman onder andere zijn vriendin ‘gehackt’ had. Opvallend detail, de vriendin dacht hetzelfde. Een bijzondere vorm van stoornis die door deskundigen omschreven wordt als een ‘folie a deux’.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.