Kinderfeest bij wijkcentrum De Magneet.
Volledig scherm
Kinderfeest bij wijkcentrum De Magneet. © Emiel Muijderman

Feest voor 400 kinderen uit Wesselerbrink bij
opening Park De Magneet

ENSCHEDE - Ongeveer 400 kinderen vermaakten zich woensdagmiddag opperbest in en rond wijkcentrum De Magneet. Aanleiding voor het kinderfeest in de Wesselerbrink was de afronding van de ingrijpende opknapbeurt voor de directe omgeving. Daarvoor is 80.000 euro aan subsidies bij elkaar gesprokkeld door de wijkraad.

 1. Wie vermoordde bijna 8 jaar geleden Enschedese Marja Nijholt (48) in Oss? Burgers helpen in zoektocht

  Wie vermoordde bijna 8 jaar geleden Enschedese Marja Nijholt (48) in Oss? Burgers helpen in zoektocht

  OSS/ ENSCHEDE - De politie krijgt in het oplossen van de bijna acht jaar oude moord Marja Nijholt in Oss hulp van een onderzoeksteam van burgers. Bureau Dupin, opgericht door oud-politie-agent Peter de Kock, kan veel meer tijd investeren dan de politie, zegt hij maandagochtend in NRC Handelsblad. Marja Nijholt woonde in Enschede, maar vertrok eind 2013 plotseling uit haar woonplaats.
 1. Wat is een Premium-artikel en hoe log ik in?

  Wat is een Premium-artikel en hoe log ik in?

  De artikelen met gele labels op deze site én in de app zijn Premium. Dat zijn de verhalen die het nieuws duiden, spraakmakende interviews, onze columns en meer. Exclusief voor ingelogde gebruikers en abonnees, want die bieden we graag wat meer. Hoe krijg ik toegang tot Premium? Bent u abonnee? Ik heb een Tubantia-profiel Ik heb geen Tubantia-profiel Ik weet niet of ik een Tubantia-profiel heb Er is geen e-mailadres van mij bekend bij jullie Bent u geen abonnee? Ik wil voor 5 euro per maand alle Premium-artikelen kunnen lezen Ik heb een Tubantia-profiel Ik heb geen Tubantia-profiel Er is geen e-mailadres van mij bekend bij jullie De klantenservice is telefonisch te bereiken op 088-0139970

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.