Gemeente Enschede borduurt verder op Chinese tour

ENSCHEDE - De gemeente Enschede gaat de economische banden met Dalian uit China verder aantrekken. Om die reden wordt dinsdag 21 februari een intentieverklaring ondertekend.

Drie partners van de Gemeente Enschede (Ontwikkelingsmaatschappij Oost Nederland Oost NV, het World Trade Center Twente en de Kamer van Koophandel Oost Nederland) ondertekenen een verklaring om samen te werken met de China Council for the Promotion of International Trade (CCPIT) Dalian Sub-council. Eerder bezochten burgemeester Peter den Oudsten en wethouder Marijke van Hees, in het kader van de stedenband, Dalian.

De ondertekening in de Mozaïkzaal van het stadhuis betekent een nieuwe stap in de samenwerkingsrelatie met Dalian. Alle partijen spreken hiermee de wens uit door samenwerking op het gebied van internationale handel en wederzijdse investeringen de economie te versterken.

  1. Politie slingert scooterrijders
op de bon in centrum Enschede

    Politie slingert scooterrijders op de bon in centrum Enschede

    ENSCHEDE - De politie is donderdagavond streng opgetreden tegen scooterrijders in het centrum van Enschede. Zo werd in de Raadhuisstraat tussen het Ei van Ko en het Van Heekplein een onbekend aantal bestuurders van scooters en brommers staande gehouden en bekeurd omdat zij tegen de regels in tussen het winkelend publiek door reden. Daarnaast werden voertuigen ter controle op een eventuele ongeoorloofde maximumsnelheid op een rollerbank gezet.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.