Volledig scherm
PREMIUM
Brigitte van Egten, ex-partner van Gerard Sanderink, ging dinsdag opnieuw naar de rechter om een rectificatie te eisen. © Robin Hilberink

Gerard Sanderink volhardt in soap die uitzichtloos lijkt

ENSCHEDE - „Zijn geest is vergiftigd. Ik heb maanden geprobeerd Gerard te redden maar volgens mijn advocaat moet ik nu voor mezelf kiezen.” Aldus een geëmotioneerde Brigitte van Egten, ex-partner van Gerard Sanderink, in haar slotwoord bij wéér rechtszaak waarmee ze Sanderink wil dwingen te stoppen met het uiten van beschuldigingen aan haar adres. 

Als twee hoofdrolspelers in een  soap, waarvan de afleveringen elkaar in snel tempo opvolgen zonder dat het eind in zicht is. Weer troffen ze elkaar voor de rechter: Gerard Sanderink, in het dagelijks leven eigenaar van miljoenenbedrijven als Centric en Strukton, en zijn ex-partner Brigitte van Egten. Nu  in Amsterdam. Hoewel het verblijf ‘op de set’ deze keer voor de Twentse miljonair wel van erg korte duur was. Toen de rechter niet inging op zijn verzoek om de zaak achter gesloten deuren te behandelen, besloot hij te vertrekken en het verloop van het kort geding buiten af te wachten.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.